Facebook inzetten voor je bedrijf

Tijdsbesparend, veilig en resultaatgericht

 

Els van Beels.be


Heb je ook soms het gevoel dat Facebook jou
veel tijd kost en nauwelijks resultaat oplevert terwijl je van anderen hoort dat het voor hen heel goed werkt?  Je maakt je tegelijk zorgen over de veiligheid ervan?  Download dan nu de handleiding: “Veilig starten met je bedrijf op Facebook”

Facebook bedrijfspagina

  • Hoe je een bedrijfspagina aanmaakt, opmaakt en volledig instelt op een veilige manier volgens de regels van de kunst.
  • Op welke Facebook instellingen je moet letten.
  • Hoe je correct communiceert tussen je privé-account en je bedrijfspagina + enkele trucjes om direct meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële klanten.
  • Hoe je start met het opbouwen van een community die interesse heeft in jouw product of dienst om direct interessante leads te krijgen.
  • Hoe je ‘aanwezig’ kan zijn, zelfs terwijl je op vakantie bent, zodat je altijd zichtbaar blijft.
  • Hoe je aan creatieve inhoud geraakt dat je publiek aanspreekt.
  • Hoe je direct meer fans en likes krijgt en je posts gedeeld worden.
  • Hoe je aan cross-promotie doet en hoe je Facebook inzet in functie van je website en voor de groei van je klantenbestand.
  • Hoe je met één simpel trukje gratis en direct meer fans krijgt.
  • Wat het échte geheim is achter een succesvolle Facebook bedrijfspagina.

Zowel geschikt voor starters als doorwinterde Facebookers met handige tips & trics voor een beter resultaat, met verdere emailondersteuning en levenslange updates.

 

Het eBook “Veilig starten met je bedrijf op Facebook”

facebook-bedrijfspagina-toe


facebook-bedrijfspagina-tomIk vind jouw e-book zeer duidelijk en alles omvattend voor zowel facebookgroentjes als ‘ervaren’ gebruikers.  Het is niet zomaar een aantal tips en tricks op een rijtje, het is een zeer compleet overzicht en een handleiding om met een bedrijfspagina werkelijke communicatie op een doordachte en veilige manier met bestaande en potentiële klanten aan te gaan.  Het geeft mij (zelfs als doorwinterde autodidacte beheerder van een paar Facebookpagina’s) een hernieuwde kijk op een aantal punten.  Bedankt daarvoor!
Tom Himpe, Himpe-Desmet Bvba uit Izegem 


Net toen ik dacht ‘ik ken Facebook door en door’ kreeg ik dit eBook in handen. Het facebook-bedrijfspagina-jerdocument is doorspekt van vele nuttige tips & tricks. De beginner, maar ook de gevorderde gebruiker, komt hier aan zijn trekken, opeens lijkt een FB-bedrijfspagina opstarten kinderspel. Duidelijke displays/screenshots loodsten  me doorheen de pagina’s.  Jarenlange miskleunen zoals “zaakvoerder bij zelfstandig” zijn opeens verleden tijd. Een ware verademing. Proficiat Els!
Architect Jerry Popeye uit Keiem


nico-meertens-adesso-fitnes… geen verrassingen achteraf en de nodige tips en tricks om er een succesverhaal van te maken. In ieder geval zal je je concurrenten die zelf iets proberen met veel voorsprong achter je laten op gebied van tijd en kwaliteit.

Nico Meertens, Adesso Fitness uit Ninove


bedrijfspagina-facebookUw eBook is zeer duidelijk geschreven, ideaal voor mensen die nog niets weten over hoe van start gaan met hun bedrijf op Facebook. Vooral ook het concept ‘veilig’ is voor vele mensen van zeer groot belang, dus de nagel op de kop… Proficiat met dit initiatief!!!

Ivan Seynaeve, Immokantoor Woonservice uit Wevelgem


 

Altijd up-to-date & niet-goed-geld-terug

facebook bedrijfspagina garantie

Mocht je toch om eender welke reden niet tevreden zijn over je aankoop, dan kan je dit binnen de 14 dagen aan mij laten weten en dan krijg je 100% terugbetaald, zonder vragen stellen. 

 

facebook-bedrijfspagina-toe

Gelieve deze pagina en/of de aanschaf van het eBook niet te interpreteren als soort belofte naar toekomstige extra verdiensten toe.  Uw resultaat hangt af van vele factoren waaronder de acties die u zelf als uitvoerder neemt en het werk dat u erin steekt.  Helaas gaat niets vanzelf.